Поділитись:

Луцькі муніципали "ганятимуть" водіїв на Лесі Українки (фото)

Середа, 25 жовтня 2017, 12:20

У Луцьку інспектори муніципальної варти організували чергування пішохідною вулицею Лесі Українки з метою недопущення паркування авто в заборонених місцях.

Про це повідомляється на сторінці муніципальної варти у мережі Facebook.

"Пішохідна вулиця Лесі Українки останніми днями нагадує автобам, проїхатися яким бажало чимало лучан. Вони гасали вдень та вночі, не зважаючи на обмежувачі руху, які там встановлені. Окремі громадяни вважали за необхідне паркувати свій автомобіль вздовж центральної вулиці міста, нехтуючи правилами дорожнього руху та унеможливлюючи прохід пішоходам. А 20 жовтня взагалі трапився казус, коли поблизу міськрайонного суду трапилась аварія", – зазначається у дописі.



Оскільки муніципали не мають повноважень на складання протоколів про порушення ПДР, вони організували чергування вулицею Лесі Українки. Інспектори з 06:30 год ранку в пішому патрулі стали на чергування на пішоходній вулиці з метою недопущення водіям паркувати машини в заборонених місцях.

Зі слів муніципалів, проблем автомобілістам додали б бетонні клумби, які встановлені на розі вулиць Лесі Українки та Сенаторки Левчанівської, але їх декілька днів тому відсунули невідомі особи.

Інспектори додають, що навіть коли є місце для паркування, порушники свідомо порушують правила паркування.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
22 березня 2024
18 березня 2024
13 березня 2024
11 березня 2024
26 лютого 2024
17 лютого 2024