Поділитись:

Головний поліцейський Луцька розповів про навчання майбутніх патрульних

П'ятниця, 03 листопада 2017, 16:00
Головний поліцейський Луцька розповів про навчання майбутніх патрульних

Для цьогрічних майбутніх патрульних навчання стало довшим, зміненим та більш удосконаленим.

Про це 3 листопада повідомив начальник Управління патрульної поліції міста Луцька Олександр Вовченко.

Головний полісмен міста зауважив, що програму навчання переглядали і якщо раніше патрульні навчалися 3 місяці, то зараз термін навчання збільшили до 4 місяців.

"Програму, там де потрібно було, скоротити. Адже були і опитування самих працівників, які вже працюють, нас опитували про те, на що варто робити акценти. Додали більше тактичної підготовки, фізичного рівня підготовки і нормативної бази додали в плані порушень ПДР. Це саме ті аспекти, з чим стикаються патрульні найбільше", - зауважив Вовченко.

Також додав, що діючі патрульні Луцька також консультують новачків. Їх відправляють у Сокиричі, де навчаються майбутні полісмени, і в неформальному спілкуванні луцькі копи розказують те, що дійсно потрібно вчити, адже з цим новачки стикатимуться щодня.

"В мене зараз є три тактика, які стали сертифікованими тренерами. Це якраз наші хлопці. Мої патрульні навчають наших же патрульних самообороні і як затримувати так, щоб не порушувати права громадян, максимально толерантно, максимально ввічливо, але й при цьому показувати, що патрульна поліція це не іграшка, з якою можна бавитися чи розмовляти як завгодно", - розповів головний поліцейський міста.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів