Поділитись:

Для голови Прилуцької сільради не знайшли аргументів

Субота, 04 листопада 2017, 09:05
Для голови Прилуцької сільради не знайшли аргументів

Голова Волинської обласної партійної організації "Українське об'єднання патріотів – УКРОП" Вячеслав Рубльов вважає, що деяких сільських голів примушують не йти на об'єднання з Луцьком. Натомість його опонент — голова Волинської обласної партійної організації "Блок Петра Порошенка "Солідарність" Роман Романюк, вважає, що чинна міська влада не знаходить достатніх аргументів.

Про це які перспективи волинських ОТГ та приєднання Луцька з навколишніми селами політики дискувати 3 листопада під час ефіру ток-шоу "Протилежний Погляд. Live".

Спір викликала ситуація навколо вето сільського голови Прилуцького Валентина Арчибасова щодо рішення про початок процедури об'єднання. Сільський голова виявився не згідним з рішенням зборів громади та депутатського корпусу.

"Поки є політична доцільність деяких керівників, вони будуть примушувати таких, як Арчибасов, які не мають своєї думки, виконувати їхню волю. Це люди, які не бачать подальшої перспективи, забирають цю перспективу і в лучан, і в жителів Прилуцька, і інших сіл. Відповідно до перспективного плану інші сільські ради теж хотіли приєднуватися до Луцька. Після певних дій вони знову ж об'єднуються між собою", - зазначив Вячеслав Рубльов.

Натомість Роман Романюк зазначив, що переконання саме від міської чинної влади не достатні.

"Коли сьогодні місто підписало договір про співпрацю з Прилуцькою сільською радою, то будьте добрі, міська влада, зробіть перші кроки для Прилуцької сільської ради. Зробіть підтримку фінансову чи задекларовані моменти, які озвучувалися", - додав Роман Романюк.

Його опонент на це зауважив, що Луцьк надав кошти для будівельних робіт відповідно до підписаних угод. Однак, вважає, що саме представники "Солідарності", як партії влади, мали би роз'яснити Валентину Арчибасову чому варто підтримувати об'єднання.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів
12 лютого 2024
22 серпня 2022
10:33
29 грудня 2021
22 жовтня 2021
12 вересня 2021
03 вересня 2021
10 серпня 2021
28 липня 2021
20:00
13 липня 2021
13:15
03 червня 2021