Поділитись:

Куди подівся паркан біля луцького управління освіти (фото)

Понеділок, 06 листопада 2017, 16:00

Вже тривають роботи щодо заміни старого паркану на новий в управлінні освіти Луцької міської ради.

Як розповіла у коментарі "Конкуренту" начальник управління Зіновія Лещенко, міняють паркан у зв'язку з тим, що той застарів і знаходився в аварійному стані. Ворота взагалі були вже відгнивші та не зачинялися. До того ж, під час дощів фундамент паркану постійно відвалювався, сипалася штукатурка.

"По-перше, це створювало неестетичний вигляд, по-друге, перехожим було незручно її проходити через ті обвалини. Тому міська рада і депутатський корпус підтримали, аби в центрі міста привести у відповідність паркан", - зауважила Зіновія Лещенко.

Через те, що ворота не зачинялися, територію управління водії перетворювали на парковку – залишали свої авто серед ночі та у вихідні дні. А щорічні ремонти зводилися до того, що фарбуючи секції паркану, з них відлітали шматки із корозією.

"Між школою №1 і нами видно, як обсипається штукатурка. А уявіть собі, що це було від дороги, і кожен раз вода потрапляла і ця штукатурка разом із шматками цегли відлітала на нову бруківку", - пояснила начальник управління.

Та додала, що новий роботи щодо встановлення нового паркану виконуються і нові секції вже зварили. На новий паркан витратять приблизно 70 тисяч гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів