Поділитись:

#Сім_сорок. Хто у Луцьку секретар?

Середа, 08 листопада 2017, 07:40
#Сім_сорок. Хто у Луцьку секретар?

Хто у Луцьку секретар Луцької міської ради, а відтак здійснює обов'язки Луцького міського голови? "Григорій Олександрович Пустовіт", – скажете ви не запинаючись. "З чого б це?" – запитаю я. "Ну…" – скажете ви. "Ну…" – скажу я.

Так само будуть "нукати" журналісти депутати, судді, адвокати, Поліщуки, Пустовіти, Вусенки… Звичайний виборець "нукати" не буде. Він просто пошле вас під три чорти.

Як завжди проблема з логікою. Спробуємо розмотати події з кінця, щоб дійти до початку.

2 листопада 2017 року Луцька міська рада вчергове одним рішенням поновила і відразу звільнила Юлію Вусенко з посади секретаря Луцької міської ради.

Перед тим 3 липня на посаду секретаря обрали Григорія Пустовіта. Перед тим, як поновити Вусенко, його ніхто не знімав.

Отож, або рішення про поновлення Вусенко нікчемне (по закону не може одночасно бути два секретаря) і тоді в прокуратури виникає персональне запитання до Пустовіта про невиконання рішення суду. Або Луцьк взагалі залишається без секретаря, а відтак і міського голови (Вусенко ж рада звільнила). Тобто в Луцьку взагалі безвладдя. Ну, ви зрозуміли, що нічого не зрозуміли? :)

Клубок юридичних тонкощів заплутався настільки сильно… Суди не встигають за номотворчістю Луцької міської ради… Гордіїв вузол абсурду у Луцьку можуть розрубати лише вибори мера, які невідомо коли призначать.

Доти до влади у Луцьку не буде повної довіри, а це значить, що для частини виборців вона нелегітимна.

І на завершення дещо про легітимність від 95-го кварталу. Усміхайтеся!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів