Поділитись:

Луцький ЦНАП видав майже 15 тисяч біометричних паспортів

Четвер, 16 листопада 2017, 13:13
Луцький ЦНАП видав майже 15 тисяч біометричних паспортів

У Луцькому ЦНАПі послугою замовлення біометричного паспорта скористалися майже 15 тисяч громадян.

Про це повідомляється на сайті установи.

У рамках процесу децентралізації з 4 січня 2017 року ЦНАП міста Луцька одним з перших в Україні розпочав самостійний прийом документів на оформлення та видачу паспортів громадянина України для виїзду за кордон із безконтактним електронним носієм.

Від початку набуття чинності безвізового режиму між Україною та Євросоюзом замовлення біометричного паспорта стало однією з найпопулярніших послуг ЦНАПу.

На сьогодні послугою скористалися майже 15 тисяч громадян.

Перевагою подачі документів у ЦНАП м. Луцька стала можливість скористатися послугою у той же день, коли взяли талон електронної черги. Оскільки така перевага є не скрізь, кількість громадян, які звернулися в департамент, зросла в рази. Відповідно у департаменті виникли проблеми із чергами при оформленні закордонних паспортів.

Хоч на повну потужність працює п'ять робочих станцій, адміністратори здійснюють прийом та видачу документів шість днів на тиждень без обідньої перерви, кількість громадян, які бажають оформити закордонний паспорт набагато більша, ніж технічна можливість ЦНАПу.

Подати документи на виготовлення закордонного паспорта можна за наступними адресами:

  • Луцький міський відділ на вул. Кравчука, 12;

  • Луцький районний сектор на вул. Володимирській, 76;

  • ДП "Документ" на пр. Грушевського, 4в.

Громадянам, місце проживання яких зареєстроване у Волинській області, рекомендується звертатися за місцем реєстрації до територіальних підрозділів ДМС.

Надрукувати
мітки:
коментарів