Поділитись:

Безумство у Луцьку, або Час поговорити з котами (анонс)

Понеділок, 20 листопада 2017, 07:40
Безумство у Луцьку, або Час поговорити з котами (анонс)

"У Руслана остаточно поїхала криша! Він 100% перекурив "трави", або переїв якихось грибів чи інших психоделіків. Нормальна людина такого робити не буде. В дурдом цього бовдура. Він надто небезпечний", – щось таке я б сказав про себе, якби не був собою.

Загадковий початок, правда?

Два тижні підряд я забував про обов'язок писати свою колонку в нашій рубриці "Сім_Сорок". Звісно мене мучить совість перед вами, перед головним редактором та колегами, які постійно старанно працюють, поки я займаюся невідомо чим, але тільки не роботою.

Отож, чому безумство і при чому тут коти? Все почалося минулої пятниці, коли Оля Вірук розповіла про те, як на парах в університеті викладачка давала завдання придумати інтерв'ю з котом.

"Ну ніфіга собі! То в універі, все ж таки, вчать чомусь корисному?" – подумав я тоді і досить швидко забув про почуте.

Через два дні, у понеділок, під час внутрішньоредакційної наради, містер Лучик заявив, що я повинен робити дещо цікаве (що саме я вам сказати не можу, бо то редакційна таємниця, за розголошення якої б'ють гарячим ціпком по сраці). В процесі обговорення, пані Грішина щось сказала про котів, і я зауважив, що було б прикольно в рамках "чогось цікавого" брати інтерв'ю у котів.

"Візьми ", – абсолютно серйозно сказав підлий Лучик.

Наступні кілька годин, я професійно робив вигляд, що працюю і обдумував концепцію розмови з котами. Коли вона була складена, я трішки пограв у дартс та урочисто заявив:

"Я тут подумав, і в мене вже є концепція по котах, я думаю, що це буде прикольно".

"Яких котах? Це ж був жарт", – сухо відповів Лучик, а Грішина тим часом подивилася на мене, як на останнього дебіла.

Жорстокість моїх одноклубників по "Конкуренту" мене не зупинила і сьогодні я ще раз урочисто заявляю: в мене є концепція по котах і відтепер, щонеділі (можливо інколи по понеділках), в рамках рубрики Сім_Сорок, я буду випускати інтерв'ю з якимось із котів Луцька. З чого з цього вийде, я не знаю, але казати, що "Руслан перекурив "трави" не треба.

До зустрічі на сторінках ІА "Конкурент". And madness began!

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією

Надрукувати
мітки:
коментарів