Поділитись:

У Луцькраді пропонують зробити двосторонній рух через "Тещин язик"

Понеділок, 27 листопада 2017, 14:15
У Луцькраді пропонують зробити двосторонній рух через

З'єднати проспект Волі і вулицю Глушець хочуть шляхом облаштування двостороннього руху на Парковому Узвозі, в народі – "Тещин язик".

У Луцькраді пропонують до затвердження оновлену програму розвитку дорожнього господарства. Про напрямки у програмі розповів заступник директора департаменту ЖКГ Микола Осіюк 27 листопада під час засідання комісії з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Програма передбачає фінансування утримання світлофорів, ремонт прибудинкових територій та інші заходи в дорожній інфраструктурі.

"Перш за все ми хочемо зробити двосторонній рух з Волі на Глушець на "Тещиному язику". Також хочемо створити дорожнє сполучення між Дубнівською та Рівненською через Електроапаратну. Решта все – капітальні та поточні ремонти. Також передбачено будівництво світлофорних об'єктів", – розповів Микола Осіюк.

Депутат Андрій Козюра поцікавився, чи не планують дорожні служби реконструювати заїзд через північний промисловий квартал біля авторинку. Втім Микола Осіюк відповів, що дорога не належить Луцькраді, і така реконструкція можлива в разі хіба що приєднання громади.

Також Микола Осіюк пояснив, що не всі прибудинкові території, які планували, вдалося відремонтувати через обмеження бюджету. Втім невідремонтовані прибудинкові перейдуть в наступний перелік запланованих робіт, одразу ж після затвердження річного бюджету.

Надрукувати
мітки:
коментарів