Поділитись:

Луцькрада розглянула програму розвитку освіти міста

Середа, 29 листопада 2017, 15:59

Депутати Луцькради голосували за комплексну Програму розвитку освіти міста на 2018-2020 роки.

В попередні роки вже діяла аналогічна програма, але у зв'язку з закінченням терміну дії написали нову програму на найближчих три роки. Про це сказала начальник управління розвитку освіти Зіновія Лещенко 29 листопада під час сесії Луцькради.

Метою програми є забезпечення умов рівного доступу усіх членів громади міста до сучасної повноцінної, якісної освіти, що відповідає актуальним і перспективним запитам особистості, суспільства і держави

До змісту Програми мала багато питань депутат Алла Надточій, яка чимало говорила про негласну диктатуру, яка панує в управлінні освіти.

"Не має бути такої диктатури, яку ми встановлюємо в освіті. Нам не приносили на комісію того, що директори шкіл хочуть бачити відповідно до нового законодавства у програмі", - зауважила Алла Надточій.

Зіновія Лещенко сказала, що всі кадрові призначення завжди погоджуються з директорами, і жодної політики щодо адміністрування в освіті вона не робить.

Депутат Євгеній Ткачук зазначив, що навпаки освітня галузь в місті функціонує і проводяться різні заходи по школах.

"Розумію, що всім хочеться сподобатись директорському колективу, що ми спимо і бачимо, як же допомогти директорам шкіл і як полегшити їм життя", - сказав в.о. міського голови Григорій Пустовіт.

Він також додав, що програма є нормальною і написаною у відповідності до вимог чинного законодавства.

 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів