Поділитись:

Новий рік і Різдво у Луцьку: заходи і витрати

Четвер, 30 листопада 2017, 14:20
Новий рік і Різдво у Луцьку: заходи і витрати

У Луцькій міській раді затвердили перелік та кошторис заходів з підготовки та проведення у місті новорічно-різдвяних свят.

Відповідне розпорядження підписав 29 листопада секретар Луцької міської ради, в.о. Луцького міського голови Григорій Пустовіт.

Офіційне відкриття новорічної ялинки у Луцьку відбудеться традиційно 19 грудня на Театральному майдані. Упродовж грудня-січня на Театральному майдані діятиме святковий ярмарок. Там же встановлять новорічне містечко.

На центральних вулицях міста забезпечать святкову ілюмінацію. Зупинки громадського транспорту теж освітлять і оформлять по-святковому.

Святкове оформлення гірляндами дерев організують і на проспектах Волі, Відродження, Соборності, Перемоги, Василя Мойсея, Президента Грушевського та на вулицях Лесі Українки, Винниченка.

У громадському транспорті, на ринках міста, у закладах торгівлі та на Театральному майдані під час Різдвяних свят звучатимуть колядки і щедрівки. До того ж у Новий рік і на Різдво транспорт курсуватиме цілодобово.

Крім того, у Луцьку запланували безліч заходів для дітей, благодійних акцій, концертів.

На це все Луцькрада передбачила 50 тисяч гривень. 43 тисячі піде на подарунки дітям з особливими потребами, позбавлених батьківського піклування, батьки яких є учасниками АТО та загиблих військовослужбовців, з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, внутрішньо переміщених осіб з Луганської та Донецької областей, а також творчо обдарованим дітям. Загалом придбають 150 таких сувенірних пакунків. 800 гривень витратять на придбання квіткових композицій, подарункові листівки (їх буде 100) обійдуться у 3 200 грн, а за 3 тисячі виготовлять афіші.

Надрукувати
мітки:
коментарів