Поділитись:

"У кожному пірожині головне - начинка": у Луцьку відбувся концерт гурту "ТІК" (фото)

Четвер, 30 листопада 2017, 12:30

Насолодитися українською музикою у середу, 29 листопада, могли усі охочі лучани. Адже саме цього дня у РЦ "Промінь" відбувся виступ гурту "ТІК". Організувала концерт житловий комплекс "Світлий хутір", рекламним обличчям якої є лідер гурту Віктор Бронюк. Варто зауважити, що саме цей ЖК бізнес-класу вперше у Луцьку залучив зірку у рекламну кампанію.

Перед початком концерту лідер гурту Віктор Бронюк вручив переможцям конкурсу квитки на омріяний концерт та сфотографувався з лучанами.

До того ж 50 квитків РЦ "Промінь" подарував волонтерам Благодійного фонду "Серце до серця".

А громадянський рух "Свідомі" подарував стільки ж квитків волинським учасникам АТО.

"Ми хочемо подякувати громадському руху "Свідомі", що надали для Спілки воїнів АТО Волині 50 квиточків. Ці квитки якраз дісталися учасникам антитерористичної операції та їх дружинам", - зауважив голова ГО "Луцька міська організація Спілки воїнів АТО Волині" Олег Кобилинський.

Коли ж зал розважального центру був заповнений, на сцену вийшов гурт та під звуки барабанів, гітар, труби, тромбону та баяну концерт стартував.

Пісня "Білі троянди" розпочала у Луцьку концерт гурту "ТІК". А далі один за одним лунали хіти гурту – "Вчителька", "Сірожине пірожене", "Не цілуй", "Робот", "Емочка", "Альо-на", "Свєта", "Алкоголь", "Олені", "Для мами" та інші.

Ексклюзивно для лучан Віктор Бронюк виконав нову пісню "Волошки". Яка легеньким ритмом сподобалася глядачам.

Під сценою утворилася справжнісінька фан-зона, де маленькі лучани відривалися на повну. Варто зауважити, що і задні ряди організували танці під запальну українську музику.

Своєю чергою, лідер гурту Віктор Бронюк активно спілкувався із луцькою публікою, жартував та грав на баяні. Серед запальних танців було місце й душевним пісням про маму, про кохання та Батьківщину.

Вокально-інструментальний гурт, як його представляв Бронюк, дивував лучан відмінним виконанням соло, танцями людини-робота та грою на тромбоні ногою.

"Люби ти Україну" гурт виконав після гучних викликів "на біс". Її виконання весь зал "Променя" слухав стоячи.

Довідково: унікальний житловий комплекс бізнес-класу "Світлий Хутір" знаходиться за адресою: вулиця Олеся Гончара, 1. Комплекс складатиметься з 2-х 10-поверхових будинків (124 квартири загальною площею 8 тисяч квадратних метрів) із оригінальною архітектурою, облаштованою зоною для відпочинку на даху та закритою територією, доступною лише для мешканців. "Світлий Хутір" забезпечать автостоянкою на 124 паркомісць, відеонаглядом та приміщенням для зберігання дитячих візочків і велосипедів. Нові будинки будуть оснащені: індивідуальним опаленням (сталеві радіатори та котли Bosch), сучасними металопластиковими вікнами(енергозберігаючий 6-камерний профіль та 2-камерний склопакет з сонцезахисним напиленням), новітніми ліфтами фірми OTIS та системою колективного димовидалення.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів