Поділитись:

Чи вигідно в Луцьку винаймати трикімнатну квартиру?

Субота, 02 грудня 2017, 14:00
Чи вигідно в Луцьку винаймати трикімнатну квартиру?

Domik.ua поцікавився у ріелторів України, за скільки можна винайняти трикімнатну квартиру в багатоквартирних будинках старої споруди країни.

У результаті проведеного опитування з'ясувалося, що житло за мінімальною вартістю виставлено на оренду в багатоквартирних житлових будинках, розташованих на околицях українських регіонів.

Середні ціни на оренду трикімнатних квартир у будинках старого житлового фонду України

Чи вигідно в Луцьку винаймати трикімнатну квартиру?

Дані інфографіки показують середню вартість оренди трикімнатного житла в багатоквартирних будинках старої споруди України. Розмір місячної орендної плати може варіювати залежно від планування, площі і комплектації житлового об'єкта.

Найдорожча вартість оренди трикімнатних квартир простежується в Києві – 15000 грн. Серед інших міст центральної частини України найвищі показники виявлені в Дніпрі і Полтаві – за 4000 грн в кожному регіоні. Найменший розмір орендної плати зафіксовано в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Кропивницького – 2500 грн.

У Західній частині України максимально високі ціни на оренду трикімнатного житла виявлені в багатоквартирних будинках старої споруди Львова – 7000 грн. Як з'ясувалося, недорого винайнятит квартиру можуть орендарі в Чернівцях – за 3000 грн в місяць. У Луцьку ціна посередня – 3500 грн.

У Східній частині України середній діапазон цін на оренду житлових об'єктів коливається в межах 3000-6000 грн. Мінімальні показники зафіксовані в Запоріжжі – 3000 грн. Найдорожче орендувати трикімнатну квартиру можна в старих будинках Харкова – за 6000 грн.

У Південній частині України орендувати житло за найнижчою ціною можна в Миколаєві – за 3000 грн. Максимально дорого за оренду трикімнатних квартир доведеться заплатити квартиронаймачам в Одесі – 9000 грн в місяць.

У Північній частині України найдорожче житло виставлено на оренду в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Рівного – за 4000 грн. Як виявилося, найдешевше винайняти трикімнатну квартиру можна в Сумах і Житомирі – за 3000 грн в місяць.

Надрукувати
мітки:
коментарів