Поділитись:

Луцьких підприємців вчили реагувати на запити від контролюючих органів (фото) *

Четвер, 07 грудня 2017, 10:00

Луцьким підприємцям та бухгалтерам у середу, 6 грудня, у бізнес-центрі "Директорія" розповіли, як варто реагувати та діяти, коли в компанії отримали запит від контролюючого органу.

Адвокат, керуючий партнер юридичної компанії "Аскольд", Ірина Олейник у рамках "Школи практичної юриспруденції" провела семінар для луцьких підприємців, де розповіла про спосіб і порядок реалізації платником обраного рішення щодо відповіді на запит контролюючого органу та описала тонкощі й недоліки оформлення запиту як підстави відмови.

"Цей семінар організований для юридичних осіб, для бізнесу. Також він орієнтований на бухгалтерів, фінансові служби, на власників, хто має власний бізнес, ті ж самі фізичні особи, підприємці. Будучи суб'єктом господарювання в Україні ця особа хоче чи не хоче, але вона має відносини з податковими органами. Відповідно, цей семінар є актуальним для всіх, адже тема є досить така кричущою і люди стикаються з цим повсякденно", – зауважила податковий адвокат.

Також додала, що це перший семінар в рамках "Школи практичної юриспруденції" проте такі заходи планують організовувати частіше, аби охочі мали змогу вникнути в тонкощі цієї сфери.

"У нас є в презентаційних матеріалах перелік тем, які ми плануємо провести у першому кварталі 2018 року. В залежності від того, що буде актуальним, на що буде попит, те ми будемо подавати першочергово", – додала Ірина Олейник.

Учасники семінару отримали необхідну допомогу та інформацію, яка однозначно допоможе їм у веденні бізнесу та знайшли відповіді на свої важливі та серйозні запитання.

Надрукувати
мітки:
коментарів