Поділитись:

Луцький "Благомед" – лідер приватної медицини регіону*

Вівторок, 12 грудня 2017, 15:00

Медичний центр "Благомед" здобув статус лідера приватної медицини регіону, демонструючи постійний розвиток та високі стандарти турботи про пацієнта.

У листопаді у Благомеді презентували нове відділення – хірургію одного дня.

– Це сучасний формат, в якому все функціонує так, щоб пацієнту було комфортно і люди могли отримати допомогу без відриву від звичного способу життя, – розповідає головний лікар "Благомеду" Ольга Назаревич та ділиться планами розвитку на майбутнє.

головний лікар головний лікар "Благомеду" Ольга Назаревич

– Що стало передумовами відкриття відділення інвазійної хірургії?

Основною передумовою відкриття відділення хірургії одного дня стала потреба наших пацієнтів в якісній хірургічний допомозі. Ми пропонуємо сучасне рішення, адже хірургія одного дня передбачає проведення операції у день поступлення і вже через 2-3 години після операції пацієнти можуть самостійно пересуватися та не потребують сторонньої допомоги персоналу чи родичів, як раніше. У цей самий день вони відправляються додому. Хірургія одного дня дає можливість пацієнту самостійно звертатися на консультації до лікаря у післяопераційний період буквально з першого дня. Важливим є психологічний момент: коли пацієнт стаціонару –це "хворий", а в домашніх умовах "одужує". Комфортні умови перебування, чуйність та увага персоналу, можливість отримання різноманітних послуг (УЗД, лабораторна діагностика, рентгендіагностика, ендоскопія, консультації вузьких спеціалістів) в одному місці створюють позитивний настрій пацієнта та настрій на гарний результат.

– З якими проблемами пацієнти зможуть звернутися до відділення хірургії медцентру "Благомед", які операції тут будуть робити?

Пацієнти звертаються до спеціаліста зі своїми скаргами. Це може бути будь-який фахівець: гастроентеролог, сімейний лікар, гінеколог, хірург, мамолог і т.д, а вже в процесі огляду та додаткових досліджень разом із профільним хірургом приймається рішення про оперативне втручання, якщо в цьому дійсно є потреба. Якщо ж пацієнт попередньо обстежений та знає свою проблему, тоді він може звертатися на консультацію безпосередньо до того спеціаліста, який здійснює втручання.

Напрямки, за якими буде проводитися оперативня діяльність: гінекологія, урологія, проктологія, загальна хірургія, дитяча хірургія, ЛОР.

– Чи буде при відділенні стаціонар, чи в цьому нема потреби?

У відділенні будуть комфортні палати, де пацієнт зможе відпочити від проведених маніпуляцій. Характер втручань не потребує стаціонарного перебування хворого, оскільки усі маніпуляції проводитимуться сучасними методами, з мінімальними втручаннями в тканини. Тому потреби в "класичному" стаціонарі немає.

– Відкриття відділення хірургії одного дня – це перший крок на шляху переходу до надання медичних послуг складнішого рівня. Які плани розвитку надалі?

На сьогодні головною метою закладу є дотримання високих стандартів якості надання медичної допомоги, зручний сервіс, турбота про пацієнта. Ми розвиваємося в цьому напрямку та постійно навчаємо наших спеціалістів. Щодо подальших планів розвитку, то все буде залежати від потреб наших пацієнтів та від ситуації в медицині в цілому. Ми йдемо в ногу з часом та впроваджуємо всі досягнення сучасної медицини. Тому всі наші подальші плани розвитку будуть будуватися навколо запиту пацієнтів та нашої основної мети: створити можливість отримувати якісну, доступну, сучасну медичну допомогу у Луцьку.

Надрукувати
мітки:
коментарів
28 березня 2024
20 березня 2024
13 березня 2024
21 лютого 2024
14 лютого 2024
13 лютого 2024
12 лютого 2024
30 січня 2024
18 січня 2024
16 січня 2024