Поділитись:

Луцькрада виділить 250 тисяч гривень на оформлення головної ялинки

Середа, 13 грудня 2017, 11:50
Луцькрада виділить 250 тисяч гривень на оформлення головної ялинки

Депутат Луцькради Андрій Покровський запропонував закупити якісні новорічні прикраси, які прослужать мінімум 5 років, щоби не доводилось щороку повертатись до цього питання.

Цьогоріч 250 тисяч хочуть виділити на прикрашання головної ялинки міста. Про це йшлося 13 грудня під час засідання "бюджетної" комісії.

Начальник департаменту ЖКГ Юрій Крась сказав, що минулоріч витратили на святкову ілюмінацію 900 тисяч гривень, а на ялинку приблизно 300 тисяч гривень.

"Я пам'ятаю, як ми знімали ці кошти, 900 тисяч, а в результаті – це ганьба! Труси якісь висять на центральній площі і вони ще й підсвічуються, вважаю, в пусту і неадекватно потрачені кошти", – сказав свою думку Павло Данильчук.

Депутат Луцькради Андрій Покровський запропонував взагалі закупити довготривалі новорічні прикраси разово, щоби вони прослужили років 5 і щоб не доводилось щороку порушувати це питання.

"Є пропозиція разово закупити довготривалі прикраси і прикрашати ними місто мінімум 5 років. Думаю, це буде простіше, і тоді не треба буде кожен рік обговорювати це питання", – сказав він.

Депутат Борис Смаль висловив думку, що таким чином головна площа міста буде щороку виглядати однаково.

"А вона в нас щороку дуже відрізняється?" – відповів Андрій Покровський.

Депутат Микола Дендіберін поцікавився, чому б не залучити дизайнера до оформлення новорічної красуні.

Юрій Крась відповів, що із залученням дизайнера ця ялинка коштувала б не 250 тисяч гривень, а мільйон.

Борис Смаль запропонував залучити до допомоги департаменту ЖКГ відділ креативних індустрій департаменту культури, а також когось з управління архітектури та містобудування і долучити до оформлення ялинки та площі міста департамент сім'ї молоді та спорту.

"Утворити колгосп, щоб розвалити ініціативу. За будь-який проект несе відповідальність одна людина, в цьму випадку – керівник ЖКГ. А так, у випадку чогось, з кого будемо питати?" – висловив свою думку Андрій Покровський.

Борис Смаль сказав, що оскільки кошти виділяються департаменту ЖКГ, то він і буде відповідати за результат.

Надрукувати
мітки:
коментарів