Поділитись:

Як у Луцьку виготовляють та продають милі прикраси для діток в Instagram (фото)

П'ятниця, 15 грудня 2017, 20:00

Можливо, ви не помічали, але наш Луцьк переповнений талановитими людьми. Так, ми зовсім не помічаємо, що продавчиня із супермаркету може малювати піском, майстер із "Луцьксвітла" – виготовляти неповторні дерев'яні вироби, а програміст із крутої компанії створює мультики.

"Конкурент" віднайшов у Instagram дівчину Вікторію Кліщук (little.queen_lutsk), яка працює у художній студії "Смугастий носоріг", що в РЦ "Промінь", і вона виготовляє креативні та милі прикраси для діток.

СТАРТ

Майже рік тому дівчина почала створювати прикраси ручної роботи, та тільки з вересня місяця більш посилено почала цим займатися.

"Навіть першим, що я вирішила спробувати пошити, була м'яка іграшка у вигляді сови з фетру, далі – ялинкові іграшки друзям на подарунки. Мені це почало дуже подобатися, і я задумалася, чому б не спробувати робити і прикраси на замовлення, від яких в котрий раз на обличчях маленьких принцес та їх мам з'являтиметься усмішка", – пригадала Вікторія.

На це її надихнула улюблена робота у студії "Смугастий носоріг", неймовірно талановиті, творчі, креативні співробітники та дітки. Адже кожного дня у студії малюють щось нове, вигадують та створюють цікаві речі для малят.

"Я спочатку хотіла створювати прикраси для діток, але й дорослим вони не менш пасують. Це може бути ідеальним доповненням будь-якого образу для важливої події, на фотосесію. Також можна створити набір для мами та доньки", – розповіла майстриня.

СПЕЦИФІКА РОБОТИ

Дівчина здобуває професію дизайнера середовища у ЛНТУ. Вона самостійно підбирає колірну гаму, використовує різні техніки виконання квіток та інших елементів, комбінує між собою.

"Можу багато часу витратити на створення композиції, щось додавати, щось забирати, одним словом фантазую, поки кінцевий результат мені повністю не сподобається. Для мене важливо, щоб все було охайно, якщо щось не так, то перероблюю", – розповідає про свою роботу Вікторія.

РОДЗИНКА

"Кожну прикрасу я створюю з любов'ю – ось і моя головна родзинка. І я щаслива, коли бачу, що це подобається іншим", – зауважила майстриня.

Та додала, що невдовзі на її сторінці в Instagram відбудеться розіграш, де охочі зможуть виграти цікавий виріб ручної роботи.

СПІВПРАЦЯ

Вікторія розповіла, що повністю готова до співпраці. Її прикраси можна знайти у майстерні краси, що знаходиться у розважальному комплексі "Смугастий носоріг". Також їх можна детально оглянути, приміряти і навіть обрати те, що найбільше сподобається.

"А ще у нашій творчій майстерні я проводила власний майстер-клас із виготовлення пов'язки, де дітки поетапно виконували роботи під моїм керівництвом. У всіх дуже гарно вийшло, діти були задоволені, а для мене це найголовніше", – розповіла Вікторія.

ЦІНИ

Майстриня пояснила, що ціна виробу залежить від кількості використаних матеріалів, його вигляду та часу, який було затрачено на виготовлення прикраси.

"До прикладу, бантик на резинці one size буде вартувати 40 грн. Гарно тримається на голівці будь якого розміру, навіть найменшеньких красунь", – зауважила лучанка.

ПРО КОНКУРЕНТІВ

"Конкуренції я не боюся, адже це моє хобі, що приносить задоволення. І я впевнена, що саме цей настрій і передається моїм покупцям", - лаконічно відповіла Вікторія.

ПЛАНИ

"У планах, звичайно, рухатися тільки вперед, розвиватися та вдосконалюватися. Власну студію поки не планую відкривати, але час покаже", – підсумувала талановита майстриня.

Надрукувати
мітки:
коментарів