Поділитись:

"Волиньобленерго" відкриває Центр обслуговування клієнтів

Понеділок, 18 грудня 2017, 11:11

У Луцьку відкривається Центр обслуговування клієнтів ПрАТ "Волиньобленерго". Його завдання – зробити обслуговування споживачів електроенергії максимально зручним, комфортним і необтяжливим.

Про це повідомляє прес-центр ПрАТ "Волиньобленерго".

Центр обслуговування клієнтів працюватиме на вулиці Лесі Українки, 16-А. На початках роботи він надаватиме послуги лучанам, а згодом розширить повноваження і на споживачів Луцького району.

Центр працюватиме за принципом "єдиного вікна". Споживачі зможуть тут укладати та розривати договори про користування електричною енергією, вносити показники лічильника,
звіряти розрахунки, реструктуризувати борг за електричну енергію. Також у центрі надаватимуть послуги з технічної перевірки та експертизи засобів обліку, встановлення багатотарифних лічильників. Нові підключення споживачів, видача технічних умов на приєднання до електричних мереж, погодження проектно-кошторисної документації і виконання будівельно-монтажних робіт теж будуть у компетенції центру.

Клієнтів обслуговуватимуть дванадцять працівників, завдання яких максимально оперативно та якісно прийняти споживача, створити заявку на надання послуги, направити її на виконання компетентному підрозділу компанії та, у разі потреби, видати споживачу результат послуги.

Надрукувати
мітки:
коментарів