Поділитись:

На ремонт луцьких ліфтів запланували 1 мільйон гривень

П'ятниця, 22 грудня 2017, 14:42

Луцькі ліфти буде ремонтувати ТОВ "Арм-Еко". Це компанія не місцева, з Рівного. Вже нині є підписаний договір на ремонт 50 ліфтів. Два об'єкти уже зремонтовано. Про це під час сесії міської ради повідомив радник міського голови Ігор Поліщук.

Він очікує, що контракт із новою фірмою прискорить процес ремонту ліфтів. Досі угоди укладали з підприємством "Волиньліфт".

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась зауважив, що наступного року планують загалом поремонтувати близько сотні ліфтів. Для цього у міському бюджеті на наступний рік затвердили 1 мільйон гривень, однак очікують збільшити цю суму до 2,5 млн грн протягом року. Нині у місті майже півсотні ліфтів зупинено на капітальний ремонт.

Довідка:

ТОВ "Арм-Еко" зареєстрована у Рівненській області, в селі Грушвиця Друга. Її засновником є Мельник Михайло Богданович. Статутний фонд підприємства 75 тисяч гривень. Основним видом діяльності є виробництво машин і устатковання для виготовлення харчових продуктів і напоїв, перероблення тютюну. Серед інших видів діяльності — послуги в сфері будівництва, виробництва, торгівлі. Компанія має два відокремлені підрозділи: філія "АРМ-ЕКО ЛІФТ" з міста Вараш та нетішинська філія "КЕРУЮЧА КОМПАНІЯ №1 "ТзОВ "АРМ-ЕКО".

Надрукувати
мітки:
коментарів