Поділитись:

У Луцьку відбудеться форум волонтерів Волині

Четвер, 10 грудня 2015, 12:35
У Луцьку відбудеться форум волонтерів Волині

У Луцьку відбудеться перший форум волонтерів.

У рамках проекту "Створення Центру волонтерської співпраці та розвитку" відбудеться І-й Форум волонтерів Волинської області. Захід розпочнеться 15 грудня о 10:00 у вільному просторі "Третє місце", що на вулиці Карбишевій, 1, офісі 412. Про це повідомляють активісти волонтерської організації "Фундація розвитку громад".

"Ми залучаємо до співпраці волонтерську спільноту, незалежно чим ці люди займаються на разі: чи допомогою АТО, чи екологією, чи розвитком місцевого самоврядування та іншими справами. У нас на Волині близько 1500 громадських та благодійних організацій, а також ініціативних й волонтерських груп. Якщо допомагати один одному, то ми зможемо досягти неймовірних досягнень. Тож ми намагаємося об'єднувати зусилля для втілення планів та здійснення більшої кількості добрих та необхідних для громади справ", – розповів голова "Фундації розвитку громад" Роман Михальчук.

На заході будуть представники благодійних фондів, місцевих волонтерських груп та формацій, представники облдержадміністрації, місцевого самоврядування.

Під час заходу волонтери та активісти відзвітують про свою роботу. Окрім того, відбудуться благодійні майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок, які передадуть у сиротинці та центри для дітей-інвалідів.

Деталі можна дізнатися за телефоном: +38 067 332 88 02.

Надрукувати
мітки:
коментарів