Поділитись:

Лучани обурюються "халтурством" "МЖК" (фото)

Понеділок, 25 грудня 2017, 14:28

ТОВ "МЖК" систематично халтурить у справі, за яку взялося – вивозити сміття від частини будинків міста Луцька.

Про це у Facebook-спільноті "Наш Луцьк" пише користувачка Тетяна Горюнова.

"Зокрема, від нашого будинку передостаннє сміття забирали понад 10 днів тому, 23.12 приїхали нарешті! А сьогодні контейнери заповнені знов під горло! Хоча Договір укладено на 5 разів на тиждень, усього в грудні забирали – аж 4 рази!!!", зауважила лучанка.

Та додала, що мешканці будинку вже зверталися на гарячу лінію міського голови, в диспетчерську МЖК, до майстра (вона тепер кілька днів як звільнилася), до водія сміттєвозу (він той тиждень захворів – типу, не змогли забирати, бо "передавав повноваження" ).

Лучанка обурюється, що в "МЖК" завжди є "пояснення" невиконання робіт – частіше усього "машина поламалася", водій взяв вихідний, чи не встигли, чи "ще приїдуть".

"На трьох останніх фото – "герой нашого сміття", назвався Петром. 3 грудня, коли машина "МЖК" ще була робоча і приїхала до нашого двору, його маршрутка № 29 стояла впритул до контейнерів. Поки ми шукали – виявляли гостюючого десь винуватця, сміттєвіз забрався і поїхав – на фото 5 грудня зафіксовано, ЩО залишилося в дворі. А 3 грудня водій Петро категорично заявив, що заборони ставити маршрутку тут нема, мовляв, повісьте "цеглину"! – а придивіться, на фото видно, ЩО НАПИСАНО для водіїв на наших контейнерах!", – описала ще одну причини невивезення сміття лучанка.

Жінка підсумувала, що машина ламається регулярно, протікає сморідними калюжами по тих місцях, де зупиняється, а сміття стоїть по кілька днів, а, буває й тижнями.

"Важко дотримуватися графіку, того що грошей на ремонт машини нема, працівників нема... Сьогодні, 25.12.17р. як і 23.12.17р. приїхали на луцькспецкомунтрансівській машині. А от будувати під Києвом у цього ТОВ "МЖК" гроші є безперебійно?", – обурилася лучанка.

Надрукувати
мітки:
коментарів