Поділитись:

ФК "Волинь" спільно з ДЮСШ № 2 облаштують новий стадіон

Середа, 27 грудня 2017, 16:51
ФК

Луцький виконком підтримав проект рішення про дозвіл на укладення договору між ДЮСШ № 2 і ТзОВ ФК "Волинь" про облаштування й подальше використання стадіону на вулиці Писаревського.

Облаштування та використання стадіону буде на рівних партнерських умовах, також вони спільно фінансуватимуть та забезпечуватимуть технологічний супровід майбутнього функціонування стадіону. Про це розповіла 27 грудня у коментарі для ІА "Конкурент" начальник управління освіти Луцької міської ради Зіновія Лещенко.

Із її слів, ФК "Волинь" 9 мільйонів гривень, які їм надало ФІФА, виділять на це поле. На цьому стадіоні діти зможуть не лише зіграти футбол, а й там будуть облаштовані всі необхідні умови для того, щоб переодягатись, підтримувати організм в належній формі та інше.

Щодо використання стадіону, то в майбутньому буде складено відповідний графік, коли займатимуться там діти з ДЮСШ, а коли – вихованці клубу.

"В січні 2018 року буде готова проектно-кошторисна документація, після якої буде видно, скільки ще коштів потрібно, щоб розробити сучасне футбольне поле. Після того, як проект буде готовий, то за рік (півтора максимум) поле буде облаштоване повністю", – повідомила Зіновія Лещенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів