Поділитись:

ТОП-7 сімейних різдвяних комедій українською

Четвер, 28 грудня 2017, 20:30
ТОП-7 сімейних різдвяних комедій українською

ТОП-7 сімейних різдвяних комедій українською

Новорічно-різдвяні свята ось-ось накриють собою усіх українців. Проте кожен прагне у передсвятковій метушні знайти вільну годинку, зробити гаряче какао із зефірками, закутатися у теплу ковдру та насолодитися переглядом якось крутого різдвяного фільму, аби додати собі святкового настрою.

Навіть коли на вулиці немає снігу, а на вікнах не замерзли від морозу шибки, "Конкурент" знає, як налаштуватися на свято. Саме тому ми підготували ТОП-7 різдвяних комедій українською мовою, які розфарбують вечори кожної луцької родини.

Любіть Куперів (2015)

Химерне сімейство Куперів, яких зібрав святковий різдвяний стіл, однозначно повеселить усіх. Було б надто сумно дивитися на звичайну вечерю, однак тут присутні і хитрощі, і кумедні діти, і сюрпризи, і доленосні зустрічі.

Подружжя Сем і Шарлотта Купери – щасливі батьки, які прагнуть зібрати своїх дорослих дітей під одним дахом саме напередодні Різдва. Проте в домі відбуваються цікаві події, які варто побачити на власні очі.

Людина-Ельф (2012)

Помічник Санти – Ельф, отримав доручення допомогти родині Гарперів. Проте виконання цієї місії – справа не з простих. Тому в цій комедії йому допомагають діти. Згодом вони ще й відкриють у Людини-Ельфа справжнє призначення, з яким він і помчить допомагати родині.

Аби пережити усі перепетії разом із Ельфом, варто однозначно подивитися цей кумедний різдвяний фільм.

Ласкаво просимо, або сусідам вхід заборонено (2006)

В американському містечку напередодні Різдва кожен прагне якнайкраще прикрасити власну оселю гірляндами. Проте між новоспеченими сусідами розгорається справжня боротьба за першість. Кожен хоче показати власну неперевершеність. Так, сусід Бадді вирішує прикрасити власний дім так, аби його було видно з космосу, і йому це вдається. Проте це тільки підливає масла у вогонь.

Аби побачити комічні ситуації, якими переповнена комедія, варто виділити на це півтори години.

Мільйон на Різдво (2007)

Сімейство Саундерс переїхало до Каліфорнії і зовсім не відчуває дух Різдва. До того ж робити покупки подарунків двом дітям та батькові доведеться без мами, адже вона "застрягла" в аеропорті. Святковий настрій приходить тоді, коли дітвора знаходить сумку з грошима. Проте ці гроші прагнуть забрати злодії.

Що ж станеться із купою грошей на Різдво – варто переглянути зимового вечора.

Як Грінч украв Різдво (2000)

Цей фільм, напевно, бачили всі і полюбляють дивитися не менше, ніж "Сам удома". А для тих, хто все ж не його не бачив, розповідаємо: жителі казкового Хторвіля традиційно готуються до святкування Різдва. Однак ображений на весь світ через свою зовнішність Грінч вирішує помститися за глузування та вкрасти Різдво.

Можливо, йому це вдалося б, проте знайшлася маленька дівчинка, яка подружилася із зеленим Грінчем і змінила його плани.

Хлопець на Різдво (2004)

Це комедія однозначно припаде до душі дівчатам. У фільмі красуня Холлі допомагає усім: знайомим і малознайомим людям. Так, взявши за руку маленьку сором'язливу дівчинку, вона підвела її до Санти, який охоче слухав бажання дітлахів. Своєю чергою, Холлі не одразу зізналася, що мріє про бойфренда.

Чи здійснить Санта мрію красуні, варто побачити на власні очі.

Різдвяна пригода Бетховена (2011)

Цікавий та колоритний фільм із Сантою, ялинками прикрасами, собакою та злочинцями. Ельф Генрі на санях Санти випадково відправляється в політ. Згодом прилітає до маленького міста, де губить чарівний мішок з іграшками. Його прибрали собі до рук пара шахраїв. Місією пса Бетховена стає порятунок Різдва.

Щоб побачити, на що здатен пес, варто подивитися фільм від початку до кінця.

Надрукувати
мітки:
коментарів