Поділитись:

Vox populi: про що мріють лучани у новому році (фото)

Субота, 30 грудня 2017, 20:00

Добігає кінця нелегкий 2017 рік. Було у ньому все: і добре, погане. Як і щороку, ми сподіваємось, що негаразди залишаться у минулому, а наступний рік стане кращим, ніж попередній.

Про що сьогодні мріють лучани та чого бажають Луцьку, яких змін в країні очікують у новому році, "Конкурент" запитав у містян.

Андрій:

У 2018 році побажаю миру. Для Луцька? У нас місто гарне, розвивається. Бажаю продовжувати у тому ж дусі, не зупинятися на досягнутому. Оскільки ми не в зоні війни, то сподіваємося, що так і буде. Просто хочеться, щоб і на всій території України був мир.

Світлана:

Головне у новому році, щоб всі були здорові, щоб був мир на Землі, злагоди усім. Побільше любові один до одного, радості і позитиву. Щодо Луцька, то у нас місто компактне, але тут досить багато усього для діток, для дорослих, для молоді... Бажаю, можливо, для міста розвитку не в плані відкриття нових закладів, а зробити ремонти, дороги...

Мішель, гість із Франції:

Бажаю миру. Приєднатись до Європи – у 2018 буде важко, але в наступному все може бути.

Пан Степан:

Хай Луцьк буде кращим містом, як Париж!

Катерина і Володимир:

Бажаємо Луцьку і лучанам у 2018 "по-людського" всього. Можливо, більше якихось арт-точок, більше арт-простору хотілось би. Місто розвинуте, багато цікавих проводиться фестивалів і взагалі це дуже приємно. Я була в багатьох містах України, але я люблю жити тут. Але от арту, як у Львові, бракує.

Олександр:

Дай Боже, щоб влада нормальна була. Для Луцька... Луцьк – нормальне, гарне місто, але також вистачає гарних і негарних людей, тож було б непогано, якби кожен побажав собі ставитись до свого міста мінімум у 10 разів краще, ніж у попередні роки.

Надрукувати
мітки:
коментарів