Поділитись:

Про вандалів, феєрверки та лайно

Четвер, 04 січня 2018, 07:40
Про вандалів, феєрверки та лайно

В сім'ї не без урода – є такий вислів і виник він абсолютно не безпідставно. Поставили смітники та лавки в парку – їх треба скинути в воду. Встановили нові новорічні прикраси – їх треба знищити. Робить дома ремонт – не думає, що це будівельне сміття, кидає свій унітаз в урну. Вирішили, що доки в країні війна, від феєрверків відмовимося хоча б з поваги до тих, хто в окопах, чий будинок знищили, хто загинув, хто з контузією – чорта лисого! Палять і бахкають, бо в них Новий рік. І з кожним роком все голосніше, і голосніше.

Чому таких хуліганів, які нищать комунальне майно чи тривожать спокій, не змушують до показових громадських робіт? Гаразд, хтось напевне знає, що такі рішення суду були і хтось десь працює. Але чи не буде ефективніше, якби це було видно? Уніформа, оголошення…

Це ж, певно, молоді люди, які мають багато сили і енергію, яку не можуть спрямувати в потрібно русло, а використовують для деструктиву? Чому б її не пустити в роботу?

Скільки у місті сміттєзвалищ, недопалків, собачого лайна? Чому б не пробувати суспільно-корисною працею виправити свої вчинки?

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів