Поділитись:

Колишній головний "радикал" Волині продався, – Олег Ляшко

П'ятниця, 04 березня 2016, 13:00

Керівник Радикальної партії України Олег Ляшко пояснив, чому припинив співпрацю із представником волинського осередку політичної сили Володимиром Кучером.

З його слів, політик не виконав вказівку не підтримувати кандидатуру Ігоря Палиці на посаду голови Волинської обласної ради, – пише Таблоїд Волині.

"Володимир Кучер працював керівником волинської обласної організації Радикальної партії. На місцевих виборах завдяки тому, що був першим номером у виборчому списку, став депутатом Волинської обласної ради. І перший же екзамен – не пройшли. Коли ми дали доручення не голосувати за голову обласної ради, вони не виконали моє персональне доручення – я сам особисто дзвонив йому і давав цю команду", – зауважив Олег Ляшко на партійній конференції, яку зібрали із приводу виключення несумлінних радикалів із виборчого списку кандидатів у нардепи.

"Продалися, вони просто продалися. Їм принесли чемодан грошей, вони продалися і проголосували. Після цього я виключив його із партії, точніше, він сам написав заяву про вихід із партії. Тільки забув іще одну заяву написати: про складання депутатського мандату. А то з партії вийшов, а мандат, який отримав завдяки партії, забув покласти. Але нічого, прийде час – заберемо", – пообіцяв Олег Ляшко.

До слова, загалом зі списку нардепів радикали виключили дев'ятьох колишніх партійців. Олег Ляшко у виступах дуже болісно, але як завжди – із притаманним йому сарказмом реагував на партійні зради.

"Сьогодні Інна – чудова, красива молода дівчина, але вона вирішила пов'язати своє життя з нетлінним, нев'янучим "УКРОПом". Бог їй в поміч, хоча "УКРОП" – це сезонна культура і на осінь в'яне", – дав пораду Ляшко колишній колезі.

Надрукувати
мітки:
коментарів