Поділитись:

Луцькі жеки жадають на 40% підняти тариф на свої послуги

П'ятниця, 12 січня 2018, 21:00

Тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій не відшкодовують фактичних витрат, які несуть житлово-експлуатаційні підприємства по обслуговуванню житлового фонду. Тож організації стверджують, що надають послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у збиток. Вони просять виконавчий комітет Луцької міської ради змінити тарифи, прийнявши відповідне рішення.

У проекті рішення про коригування цін, який оприлюднений на сайті міської ради, йдеться, що зросли витрати на виплату зарплати, оплату енергоносіїв та послуг з дератизації та дезінсекції.

"Скориговані тарифи на послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій для будинків зростуть в середньому до 40% та будуть введені з 15.02.2018", - йдеться у пояснювальній записці до проекту рішення виконавчого комітету. Наголосимо, що це поки що проект і рішення ще не прийняте. Найближче засідання виконкому заплановане у 20-тих числах січня.

У записці також зазначено, що інформацію про скориговані тарифи жеки донесли до мешканців, розмістивши на інформаційних стендах у під'їздах будинків/біля них, на офіційному веб-сайті Луцької міської ради в розділі "оголошення" та в газеті Луцький замок.

Ось так на сайті міської ради сповістили про підняття цін ><span class=Ось так на сайті міської ради сповістили про підняття цін

Ознайомитися із пропозицією щодо змін тарифу по кожному з будинків можна за посиланням.

Надрукувати
мітки:
коментарів