Поділитись:

У Луцьку відремонтований ліфт знову зупинили на ремонт

Вівторок, 16 січня 2018, 14:30
У Луцьку відремонтований ліфт знову зупинили на ремонт

Мешканці будинку на Молоді, 6 обурені, що в них без попередження перед новорічними святами відімкнули ліфт на капремонт. Лучани зазначають, що у грудні 2011 року був здійснений капремонт ліфта на суму більше 72 тисяч гривень, а нині його знову відключили.

У департаменті ЖКГ Луцької міської ради на інформаційний запит "Конкурента" відповіли, що капітальні ремонти ліфтів у 1-му та 2-му під'їздах вказаного житлового будинку дійсно були проведені в грудні 2011 року, на що було затрачено 72,206 грн.

Відповідно до висновків Державного підприємства "Експертно-технічний центр держпраці" встановлено термін безпечної експлуатації ліфтів у житловому будинку №6 на проспекті Молоді без проведення капітального ремонту, а саме: в 1-му під'їзді до грудня 2021 року, в 2-му під'їзді до грудня 2019 року.

У 2017-18 роках, за висновками експертно-технічного центру, капремонтів не має бути передбачено, але роботи ведуться.

Обурення мешканців прокоментував директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась.

"Експерт дає термін, скільки часу він може експлуатуватися до наступного ремонту. Тобто він може давати 4-5-6 років, в залежності від тих вузлів, які були змінені. Якщо він дав на 4 роки, значить там через 4 роки має бути наступний капремонт", – лаконічно відповів Крась.

Надрукувати
мітки:
коментарів