Поділитись:

Відомо як Луцьк відзначатиме День Соборності України

Субота, 20 січня 2018, 09:11

В День Соборності України у Луцьку пройде ряд заходів.

Відповідне розпорядження видав в.о. міського голови Григорій Пустовіт 17 січня.

Відтак, 22 січня о 11.00 – спільна молитва за Україну на Київському майдані біля пам'ятника борцям за волю і незалежність України та покладання квітів від учасників урочистостей до пам'ятників борцям за волю і незалежність України, голові Української Центральної Ради УНР Михайлу Грушевському, пам'ятних знаків генералу Алмазову та літунам УНР;

12.00 відбудеться громадська акція "Ланцюг єднання" на мосту між проспектами Перемоги та Соборності;

15.00 – історично-музична композиція "Нас не роз'єднати, як не спинити течії Дніпра" у приміщенні Волинського академічного обласного театру ляльок.

Відповідно до розпорядження має бути забезпечено святкове оформлення міста з використанням державної символіки та встановлено біля Волинського академічного обласного театру ляльок металеві конструкції з державними прапорами.

Керівникам виконавчих органів міської ради варто забезпечити розміщення державних прапорів на будівлях галузевих підприємств, установ, організацій міста.

Департаменту ЖКГ потрібно провести благоустрій та санітарне прибирання території Театрального майдану, вул. Богдана Хмельницького, вул. Лесі Українки, вул. Кривий Вал, територій біля пам'ятників борцям за волю і незалежність України, голові Української Центральної Ради УНР Михайлу Грушевському, пам'ятних знаків генералу Алмазову та літунам УНР

Також відповідно до розпорядження у бібліотечних установах міста буде організовано тематичну виставку літератури, що висвітлюватиме історичні події, пов'язані з боротьбою українського народу за свою державність, проведення конференцій, літературних читань, годин, присвячених Дню Соборності України.

Надрукувати
мітки:
коментарів