Поділитись:

На маршрут з Луцька в Липини шукатимуть перевізника

Субота, 20 січня 2018, 13:13
На маршрут з Луцька в Липини  шукатимуть перевізника

Луцька міська рада проведе конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах № 14, № 31, № 32, враховуючи погодження Волинської обласної державної адміністрації.

Відповідне рішення розглядатимуть 24 січня на засіданні міськвиконкому.

Відповідно до проекту рішення виконкому, розміщеному на сайті Луцькради, на маршруті "Окружна – с.Липини" має бути 6 автобусів, в тому числі й у вихідні чи святкові дні.

  • розрахунковий інтервал руху в години "пік", хв. – 20;
  • розрахунковий інтервал руху в години "пік", хв. у вихідні та святкові дні – 20;
  • шлях за маршрутом (проспектами, вулицями) у прямому та зворотному напрямку: Окружна, Бенделіані, Окружна, Львівська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Богдана Хмельницького), Волі, Шопена, Перемоги, Соборності, В'ячеслава Чорновола, Ветеранів, Відродження, Рівненська, Теремнівська, с.Липини (місця міжзмінного відстою на вул. Окружній та у с. Липини).

Відтак буде оголошено конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування № 14, № 31, № 32.

Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижче Євро-2

Перевізник, не пізніше ніж за два дні до дати проведення конкурсу, забезпечує наявність працездатного GPS-обладнання на транспортних засобах, які пропонуються для роботи на автобусному маршруті та інше.

Надрукувати
мітки:
коментарів