Поділитись:

У Луцьку молодик вкрав комп'ютер із грального закладу (фото)

Субота, 20 січня 2018, 14:36
У Луцьку молодик вкрав комп'ютер із грального закладу (фото)

У Луцьку чоловік обікрав гральний заклад "СпортЛото", що на проспекті Волі.

Крадіжка сталася близько 03:00 у суботу, 20 січня. Про це інформує "Волинь24"

Чоловіка віком до 30 років зупинили біля бару "Стара Підкова" (колишній "Техас", - Ред.). Дільничий поліцейський, який у цей час патрулював район зауважив, що особа несла під курткою підозрілий предмет.

Учасники громадського формування "Самооборона Волині" разом з поліцейським обшукали чоловіка. Як виявилося, під курткою він ніс системний блок марки "HP". Крадій заявив, що купив його біля ЦУМу у якогось чоловіка за 250 гривень.У Луцьку молодик вкрав комп'ютер із грального закладу (фото)

Чоловік не мав при собі документів і для встановлення особи його завезли у поліцейський відділок. В системному блоці була флешка, її подивилися і з'ясували, що це з "СпортЛото".

"Самооборонівці" обдзвонили декілька закладів в районі центру. Після цього працівники "СпортЛото" на проспекті Волі впізнали зниклий комп'ютер по фотографії.

Згодом працівники "СпортЛото" зазначили, що чоловіків було троє. Вони грали та згодом пішли геть. "Системник" не був звичайного розміру, а значно менший, тому злодію і вдалося його заховати.У Луцьку молодик вкрав комп'ютер із грального закладу (фото)

Надрукувати
мітки:
коментарів