Поділитись:

У Луцьку – найдешевші в Україні однокімнатні квартири (інфографіка)

Неділя, 21 січня 2018, 17:00
У Луцьку – найдешевші в Україні однокімнатні квартири (інфографіка)

У січні 2018 року найнижчі ціни на однокімнатні квартири в багатоквартирних будинках старого житлового фонду зафіксували в Луцьку.

Про це повідомляє портал Domik.ua.

За інформацією професійних ріелторів України, придбати однокімнатну квартиру за найнижчою ціною можна на околицях обласних центрів України.

Середні ціни на однокімнатні квартири в будинках старого житлового фонду різних регіонів України

У Луцьку – найдешевші в Україні однокімнатні квартири (інфографіка)

В інфографіці зафіксовані середні ціни на однокімнатне житло в багатоквартирних будинках старого житлового фонду України. Зазначені показники в реальності можуть відрізнятися, оскільки залежать від планування, площі і якості ремонту житлового об'єкта.

У центральних регіонах України найбільш високі ціни на придбання квартир малої площі простежуються в столиці. Купити житловий об'єкт у Києві можна в середньому за $ 30 000. Найдешевше придбати однокімнатне житло в багатоквартирних старих будинках можна в Полтаві – за $ 13 500.

У Західній частині України найдорожче коштують однокімнатні квартири в багатоквартирних будинках старого житлового фонду у Львові та Чернівцях – $ 20 000. Як з'ясувалося, недороге житло продається в Луцьку – за $ 11 000.

У Східній частині України найвища вартість покупки однокімнатної квартири простежується в будинках старої споруди Харкова – $ 26 000. Купити квартиру маленької площі недорого можна в Запоріжжі – за $ 13 500.

У Південній частині України середні ціни на придбання квартир маленької площі варіюють в межах $ 12 500 – $ 30 000. Найдешевше купити однокімнатне житло можна в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Херсона – за $ 12 500. Максимально дорого придбати квартиру можна в Одесі – $ 30 000.

У Північній частині України купити однокімнатний житловий об'єкт за мінімальною ціною можна в Чернігові – за $ 12 000. Найдорожче придбати квартиру можна в будинках старої споруди Рівного – за $ 16 000.

Надрукувати
мітки:
коментарів