Поділитись:

Multiplex запрошує лучан на комедійну виставу "Британського театру в кіно"*

Понеділок, 22 січня 2018, 11:51

У кінокомплексі Multiplex, який знаходиться у розважальному центрі "Промінь" у Луцьку, тривають покази вистав Британського театру.

Цієї середи, 24 січня, відбудеться вистава "Молодий Маркс".

Нова комедія Річарда Віна і Клайва Коулмена представляє Рорі Кінніра (спектаклі "Тригрошова опера", "Отелло", серіал "Страшні казки") в ролі Маркса і Олівера Кріса ("Дванадцята ніч", "Зелене крило") в ролі Енгельса.

1850 рік, найбільш небезпечний революціонер Європи ховається в Сохо на Дін-Стріт. Тридцятидворічний Маркс, волоцюга без гроша, поєднує в собі блискучий інтелект, гострий розум та дитячу безпосередність. Кредитори, шпигуни, політичні суперники і потенційні спокусники його красуні-дружини кружляють навколо головного героя, немов стерв'ятники. А відсутність можливості писати, розпад шлюбу і відчай його друга Енгельса, який бездарно витрачає свій талант, тільки погіршують ситуацію. Єдина надія Маркса – це робота на залізниці.

Роботу над постановкою, пряма трансляція якої відбуватиметься зі сцени The Bridge Theatre, режисер Ніколас Хайтнер здійснював разом з творчим колективом, який поставив популярну комедію "Один слуга, два пана".

Квитки можна придбати на сайті: multiplex.ua або у касах РЦ "Промінь".

Надрукувати
мітки:
коментарів