Поділитись:

Луцьким підприємцям роз'яснять, як правильно підвозити товар до магазинів

Вівторок, 23 січня 2018, 19:24
Луцьким підприємцям роз'яснять, як правильно підвозити товар до магазинів

Управління розвитку підприємництва та реклами попросили провести роз'яснювальну роботу з підприємцями, вантажівки яких, аби підвезти товар до магазинів, заїжджають на пішохідні зони.

Часто, аби доставити товар в магазини, розташовані поруч з пішохідними зонами, багатотонні вантажівки заїжджають на тротуар, при цьому руйнуючи нещодавно покладену бруківку. Про це сказав депутат Юрій Безпятко 23 січня під час засідання комісії з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Він попросив депутатів-колег підтримати звернення до управління розвитку підприємництва та реклами, щоб ті провели якусь роз'яснювальну роботу з цього приводу. Щоб власники торгових точок здійснювали підвезення товарів якимось іншим чином. Адже, на думку депутата, не може бути так, щоб багатотонне авто заїжджало на бруківку.

Начальник управління розвитку підприємництва та реклами Наталія Рибай попросила назвати адреси магазинів, про які йдеться

Депутат Олександр Козлюк сказав, що, перш за все, потрібно звертатись до власників хлібобулочних павільйонів, магазинів на зупинках громадського транспорту та тих торгових закладів, які знаходяться в житлових будинках.

Надрукувати
мітки:
коментарів