Поділитись:

У Луцькраді сказали, чи з'являться цього року 30 нових тролейбусів

Вівторок, 30 січня 2018, 14:03

Кредитні кошти від Європейського банку на купівлю 30 нових низькопідлогових тролейбусів ще не виділялись для Луцька.

Луцькрада має залучити кошти до бюджету по Проекту "Міський громадський транспорт України", що реалізується в рамках фінансової угоди між урядом України та Європейським інвестиційним банком. Про це йшлося 30 січня під час засідання "бюджетної" комісії.

У рамках угоди Луцьк має залучити до бюджету 5 мільйонів 797 тисяч євро, які підуть на придбання 30 нових низькопідлогових тролейбусів, а також на модернізацію інфраструктури електротранспорту міста.

Начальник управління економічної політики Олександр Озінович сказав, що з цього питання відбулась нарада 16-17 січня.

"Подивившись те, що передбачено в держбюджеті, в мене сумнів, що ми в цьому році будемо проводити закупівлю тролейбусів", – сказав Олександр Озінович.

Директор ЛПЕ Володимир Пуц додав, що Луцьк потрапив в перелік 12 міст України, які вчасно здали всі документи, технічні дані по конкурсу в рамках цього проекту. Однак незважаючи на те, що над цим працюють, питання укладення договору вже в цьому році не розглядається. Зі слів Володимира Пуца, якщо не буде непередбачуваних обставин, то укладення договорів на купівлю тролейбусів буде проводитись, ймовірно, у 2019 році.

Надрукувати
мітки:
коментарів