Поділитись:

Беззаконня і гоп-стоп: Кононович прокоментував побиття у Києві

Середа, 07 лютого 2018, 20:47

Олександр Кононович переконаний, що на нього з братом напали не через листівки, а через антифашистську діяльність.

Про це він розповів у коментарі ІА "Конкурент".

Із його слів, представники "Національної дружини" накинулися на них 7 лютого близько 16:00 години в той час, коли Кононовичі забирали друкований матеріал з фірми в Шевченківському районі Києва. Крім того, Олександр стверджує, що їх з братом ще й пограбували. До того ж, запевняє, нападники показали посвідчення "Національної дружини".

"Це так "Національні дружини" патрулюють вулиці. Ось для чого вони створювалися. На нас напала саме "Національна дружина" – це ті, кого хочуть поставити замість поліції. Чим вони займаються? На відео все прекрасно видно – це беззаконня, це гоп-стоп. Обчистили нам кишені – ми все в поліцію заявили. Сума вкраденого – 1 100 гривень", – розповів він.

Він також запевнив, що ні в СБУ, ні в правоохоронних органів до нього питань нема, "бо він чистий перед законом і ніколи закон не порушував".

"Партійну діяльність забороняють суди, тому ми трохи її закриваємо. Тепер займаємося антифашизмом. На нас напали не через те, що це пафос: листівки і все таке. А через те, що ми 3 лютого на науково-практичній конференції до Дня юного антифашиста (відзначають 8 лютого) дали інтерв′ю цього сина Перуна (Сергій Філімонов – голова київського осередку партії "Національний корпус"). Що син Перуна говорить? "Національні дружини" будуть боротися за білу націю – це ж прямий фашизм! А якщо я білорус, то мені нема місця в Україні? Чи негр, ефіоп – йому нема місця в Україні? Ми цю тему почали порушувати. До мене питання вже не як до комуніста, а як до антифашиста. Ми займаємося суто благородною місією, боремося з неофашизмом. І от нам відімстили через пару днів", – прокоментував Кононович.

"Чого піаряться на бідних Кононовичах? Бо їх можна легко побити і за них ніхто не вступиться. А хай-но йдуть до Порошенка, який на Мальдіви їздить, під Верховну Раду, де такі машини стоять, що ого-го-го! Слабо? Бо наступного дня цього сина Перуна знайдуть з пробитою головою. А головний ворог в Україні зараз не Кононовичі, а корупція", – додав він.

Надрукувати
мітки:
коментарів