Поділитись:

Волинські копи спростували інформацію щодо звільнення половини працівників

П'ятниця, 09 лютого 2018, 16:55

Гучна заява начальника обласного управління Нацполіції Петра Шпиги щодо звільнення 50 % особового складу патрульних у Луцьку не відповідає дійсності.

Про це під час прес-брифінгу повідомив заступник начальника УПП у Волинській області, майор поліції Дмитро Хмарук.

"Абсолютно спростовую цю інформацію. Вона не відповідає дійсності", - заявив поліцейський.

Також пояснив, що станом на 9 лютого цього року в Управлінні патрульної поліції у Волинській області проходять службу 117 співробітників (у 2015 році приступили до служби 165 патрульних), які працюють з моменту відкриття управління. Це сягає 71 %.

Із 48 звільнених, більшість пішла за власним бажанням (37 осіб), при тому 11 осіб перевелися до інших підрозділів Нацполіції.

У 2017 році до волинських копів доєдналися ще 46 нових співробітників, а в лютому-квітні 2018 року випустяться із Сокирич та приступлять до роботи ще 68 майбутніх полісменів.

Нині ж Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції обслуговує автомобільні дороги держзначення:

  • автодорога "М-07 Київ-Ковель-Ягодин" та стаціонарний пост ДПС ДАІ "Вишнів";
  • автодорога "М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Теребляче";
  • автодорога "Н-22 Устилуг-Луцьк-Рівне" та стаціонарний пост ДПС ДАІ "Цумань".

Аби допомогти забезпечувати публічну безпеку у місті Ковелі, де нещодавно відкрили відділ, із Луцька відряджено 24 працівники.

Для того, аби волинські полісмени могли виконувати поставлені завдання у повній мірі, керівництво Нацполіції і керівництво Департаменту патрульної поліції прийняли рішення щодо додаткового набору, який триває й нині.

Для того, аби переконатися у достовірності поданої інформації, Хмарук запропонував подати офіційний інформаційний запит.

Надрукувати
мітки:
коментарів