Поділитись:

"Це спроба Польщі переписати світову історію", – Вітів про "антибандерівський" закон (Відео)

П'ятниця, 09 лютого 2018, 20:15

Депутат Волиньради Анатолій Вітів вважає, що Польща своїми діями намагається нав'язати антиукраїнську громадську думку.

Закон про Інститут національної пам'яті, який вже охрестили як "антибандерівський" закон, – це спроба Польщі переписати світову історію. Таку думку висловив депутат Волиньради Анатолій Вітів 9 лютого під час прямого ефіру ток-шоу "Протилежний погляд LIVE".

Зі слів Анатолія Вітіва, ухвалення "антибандерівського" закону – це спроба Польщі переписати не лише українську, а й світову історію.

Належної реакції на дії Польщі з боку України не було від початку, коли Сейм ухвалював "антиволинську" постанову про визнання геноцидом подій, які відбувались на території Волині в 1940-х роках ("Волинська трагедія" – К.).

"Поляки розуміли, що можна тиснути далі, і вони випускають фільм "Волинь", який масово транслюють в Польщі, накручуючи ситуацію і формуючи антиукраїнську громадську думку. Й зараз виходить логічне продовження дій польської влади ухвалення закону", – зазначив Анатолій Вітів.

Депутат також додав, що багато перечитав повідомлень в ЗМІ, в яких йдеться про те, що на побутовому рівні відносини поляків до українців, які там працюють, погіршилось останнім часом.

Партнер головного на Волині суспільно-політичного ток-шоу Протилежний Погляд LIVE – магазин ділового та класичного чоловічого одягу Arber Port-City!

Депутат Волиньради Анатолій ВітівДепутат Волиньради Анатолій Вітів

Телеведучий Тарас ШкітерТелеведучий Тарас Шкітер

В студіїВ студії

Політолог Тарас ЛітковецьПолітолог Тарас Літковець

Тема сьогоднішнього ток-шоу про Тема сьогоднішнього ток-шоу про "антибандерівський" закон Польщі і його наслідки для українців

Надрукувати
мітки:
коментарів