Поділитись:

У Луцьку народна депутатка мотивувала студентів здобувати освіту (фото)

Вівторок, 13 лютого 2018, 19:03

Громадянський рух "СВІДОМІ" продовжує залучати успішних і цікавих спікерів до проекту "Школа свідомого громадянина".

Так, 13 лютого о 13:30 у кінотеатрі "Multiplex" розважального центру "Промінь" у межах менторського проекту фонду Олени Пінчук "Я зможу" відбулася публічна лекція випускниці Гарвардського університету, народної депутатки України, представниці Постійної делегації у Парламентській асамблеї НАТО Ольги Бєлькової.

"Сьогодні до нас завітала дуже хороша і яскрава жінка, яка буде розповідати про те, що освіта – це важіль, який допомагає реалізувати себе у житті та досягнути успіху. Зареєструвалося на зустріч багато молоді – студенти факультету філології та журналістики, представники волонтерського руху "Меценати для солдата" та учасники різних громадських організацій", – у коментарі розповіла лідер руху "Свідомі" Христина Назар.

Лідер руху Лідер руху "Свідомі" Христина Назар із Ольгою Бєльковою

Під час самої зустрічі співорганізаторка та ведуча Галина Падалко ставила депутатці, яка Луцьк відвідала вперше, запитання, відповіді на які найбільше чекали присутні студенти та активісти.

Свій спіч Ольга Бєлькова розпочала із зізнання, що долучилися до проекту "I can", бо має свою унікальну історію, з якою готова поділитися.

"Я думаю, що моє життя є окремим свідченням того, що саме освіта може надати значно більше шансів, ніж статус від народження чи те, що може дати сім'я. Освіта в моєму житті стала найкращою інвестицією серед усіх рішень, які я зробила", – розповіла Бєлькова.

Співзасновник Громадянського руху Співзасновник Громадянського руху "Свідомі" Тарас Шкітер

Жінка також розповіла, як їй вдалося потрапити в число студентів Гарвардського університету та як важливо знати англійську мову, навіть живучи в Україні. Народна депутатка мотивувала присутніх займатися самоосвітою, адже вона, маючи три освіти, продовжує навчатися і багато читати й надалі. До того ж, ще закликала випускників працювати за професією та бути першокласними експертами у своїй країні, адже Україні потрібні фахові спеціалісти у всіх сферах життєдіяльності.

Йшла мова й про критику та руйнування стереотипів, де, за словами заступниці голови Комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, важливо багато працювати та мати власну ціль, до якої варто прямувати.

Голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход><span class=Голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход

Поради та мотивації від Ольги Бєлькової переросли у ряд запитань, які їй поставили слухачі лекції. Так, лучанин Віталій за одне із найцікавіших запитань отримав пропозицію провести цілий день із народної депутаткою та дізнатися як живе український політик на рівні Верховної Ради. Інші кілька учасників за цікаві запитання отримали квитки у кіно від "MULTIPLEX".

Віталій, який невдовзі побачить, як працюють у ВР><span class=Віталій, який невдовзі побачить, як працюють у ВР

Тарас Шкітер подякував Ользі Бєльковій за зустріч та закликав молодь повідомляти про лекторів, яких хотіли б бачити у Луцьку><span class=Тарас Шкітер подякував Ользі Бєльковій за зустріч та закликав молодь повідомляти про лекторів, яких хотіли б бачити у Луцьку

У Громадянському русі "Свідомі" запевнили, що подібні лекції продовжуватимуться і надалі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЯК ДИРЕКТОРКА ФОНДУ ОЛЕНИ ПІНЧУК У ЛУЦЬКУ МОТИВУВАЛА СТУДЕНТІВ

Надрукувати
мітки:
коментарів