Поділитись:

MONATIK показав, як знімали кліп на трек "То, от чего без ума" (відео)

П'ятниця, 16 лютого 2018, 18:50

Співак з Луцька Дмитро Монатік, який на початку лютого випустив видовищний кліп на трек "То, от чего без ума", показав відео зі знімань цієї роботи.

У бекстейджі MONATIK розповів, як репетирував трюки, які він у відео виконує з платівкою. Артист зізнався, що репетирував усю ніч і, врешті, у нього все вийшло, – повідомляє "ТСН".

Також виконавець розповів і про небезпечні моменти під час знімань.

"Було декілька екстремальних ситуацій, коли Високому потрібно було ковбасити корягу, і от ми уже просто їдемо в іншу машину, але треба допрацьовувати. І він на останніх секундах оп, і повертає", – поділився Дмитро.

Зауважимо, що у MONATIK в кліпі з'явилося троє помічників – це Високий, Ударний і Мелодія. Співак розповів про сюжет кліпу, а також про те, яку роль виконували його помічники.

"Кухар викрадає платівку, а це ніби рецепт вітаміну D. І ми йдемо по п'ятах злого кухаря. Є команда людей, яких я викликаю в екстрених ситуаціях. Це Ударний, Високий і Мелодія. І ми з ними йдемо до магазину вінілів, у якому розташований великий сейф і перебуває цей кухар. Нам треба його відкрити, пройти повз охорону і нам потрібно поборотися, щоб рецепт повернути назад", – поділився Монатік.

Виконавиця ролі Мелодії, своєю чергою, зізналася, як потрапила до команди Монатіка. Зі слів дівчини, це сталося випадково. Вона вирушила на одну з вечірок з друзями, де її помітили.

"Підходить дівчина і каже, що тут відбувається спонтанний кастинг на знімання кліпу у Монатіка. Просто мені говорять, що мене помітили, залиште свої контакти. Так все і відбулося", – пригадала акторка.

Надрукувати
мітки:
коментарів
15 березня 2024
13 березня 2024
17 грудня 2023
11:16
08 грудня 2023
26 листопада 2023
24 листопада 2023
23 листопада 2023
14 листопада 2023
06 жовтня 2023
25 вересня 2023