Поділитись:

Які зміни очікують луцький парк атракціонів

Неділя, 18 лютого 2018, 16:05

У лютому та березні до відкриття сезону 2018 року проведуть експертизу атракціонів, що є у парку імені культури та відпочинку імені Лесі Українки, повідомили на сторінці парку у Facebook.

Зазначено, що вже всередині лютого попередній огляд техніки та будівель провели, а також ініціювали обговорення перспектив змін у соціальних мережах. З огляду на пропозиції, дійшли до висновку, що атракціони, які варто залишити, капітально та сучасно перефарбують. Вони потребують ілюмінації, нових контактних частин, у деяких випадках нової огорожі тощо.

Атракціони, що ближче до центральної алеї, перенесуть. А на звільненому місці планують новий спортивно-розважальний простір. Він може містити зону Zorb-футболу, парковий волейбол, стрільбище з розважально-спортивних луків, креативні баскетбольні дерева, тенісні столики, ресталище для поєдинків м'якою зброєю.

Рельєф місцевості і розташування насаджень формує в розважально-спортивній зоні гарне місце для влаштування Еко-сцени - такого собі вільного амфітеатру, який може адаптуватись як для нічних кінопоказів, виступів творчих колективів, проведення різних гутірок, івентів, в тому числі пов'язаних із проведенням поруч різних спортивних аматорських змагань.

Громадська вбиральня не лише отримує нове обладнання та ремонт, але і облаштовується таким собі бонусом - літнім душем, що в літній сезон буде дуже потрібним і корисним як для наших відвідувачів із спортивної зони, так і для людей із пляжу та загалом спітнілих від спеки.

Окрім цього спробують знайти місце для версального лабіринту зі спеціальної кущової рослини.

Надрукувати
мітки:
коментарів