Поділитись:

"Житловому кварталу" Луцькрада дала в оренду скандальні ділянки (Відео)

Четвер, 01 березня 2018, 00:23

Депутати Луцькради затвердили ТзОВ "Житловий квартал" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Рівненській, 119 площею 1,9143 гектара.

Земельна ділянка надається для будівництва та обслуговування нежитлових приміщень. Про це йшлося 28 лютого під час сесії Луцькради.

Депутатська більшість вирішила надати "Житловому кварталу" земельну ділянку на вул. Рівненській, 119 на умовах оренди строком на 10 років.

Також затвердили для "ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ" проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки на вул. Вороніхіна, 37 площею 0,3668 га, для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення.

Нагадаємо причиною конфлікту на сесії стали два проекти рішення щодо надання ТзОВ "Житловий Квартал" на умовах оренди земельних ділянок для будівництва та обслуговування багатоквартирного будинку з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення за адресою Ворохіна, 37 (площа – 0,3668 гектара), та для будівництва й обслуговування нежитлових приміщень за адресою Рівненська, 119 (площа – 1,9143 га).

"Ми можемо закликати представника "Житлового кварталу" і поговорити, що реально на сьогодні ця земельна ділянка не повинна належати їм на правах оренди, бо вони так хочуть. Місто за цю ділянку може вилучити кошти на аукціоні. Земля не може ділитись між депутатами. Не можна створити більшість і просто дерибанити все, що є в місті", – говорила з цього приводу депутатка Юлія Вусенко.

Надрукувати
мітки:
коментарів