Поділитись:

Надзвичайна ситуація: на Волині скасовують навчання і скорочують робочий день

П'ятниця, 02 березня 2018, 11:09
Надзвичайна ситуація: на Волині скасовують навчання і скорочують робочий день

В Україні вживають заходів щодо економії енергоресурсів.

У зв'язку з цим, 2 березня у Волинській ОДА відбулося екстерне засідання антикризового енергетичного штабу.

Усіх споживачів просять вживати заходів зменшення використання газу та електроенергії. Також обговорювали можливість переведення котелень в дещо ощадливіший режим, щоби зекономити 5 % газу.

На Волині пропонують відмінити робочий день 3 березня. А бюджетні установи переведуть в режим скороченого робочого дня (з 09:00 до 16:00), крім лікарень. В більшості освітніх закладах (садочки, школи, училища) припинять навчання до 7 березня.

Просять заощаджувати енергоресурси в комунальних підприємствах та на приватних виробничих об'єктах.

Волинян просять з розумінням поставитися до вимушених заходів, які вживають через те, що Росія понизила тиск у транзитному газопроводі.

Нагадаємо: НАК "Нафтогаз України" заявив про перемогу над "Газпромом" в Стокгольмському арбітражі в суперечці щодо транзитного контракту і через це РФ намагається спровокувати енергетичну кризу в Україні. Керівник "Нафтогазу" Андрій Коболєв українцям знизити температуру у приміщеннях на один-два градуси для того, щоб уникнути кризової ситуації в енергетиці і не дати президенту Росії Володимиру Путіну можливості реалізувати свій план "газового шантажу".

Надрукувати
мітки:
коментарів