Поділитись:

Лучани змусили мерію ще раз подумати щодо McDonald's

Вівторок, 06 березня 2018, 17:30

Петиція за будівництво McDonald's на розі вулиці Стрілецької та проспекту Грушевського за короткий термін зібрала більш ніж 300 голосів.

Заклик на підтримку McDonald's 27 лютого на сайті Єдиної системи місцевих петицій зареєструвала Юлія Панасюк. Майже за тиждень петиція зібрала 314 підписів із 300 необхідних.

Як раніше заявив Тарас Яковлев, команда покійного мера Миколи Романюка вела перемовини з інвесторами, які на розі вулиці Стрілецької та проспекту Грушевського планували відкрити ресторан всесвітньо відомої мережі McDonald's. Однак влада Луцька зняла з аукціону земельну ділянку, натомість там облаштують Сквер авіаторів.

"Наявність МакДональдсу в місті – це ознака належності до цивілізованих міст, які залучають туристів та інвесторів. Це нові робочі місця і надходження до бюджету. Якщо ви підтримаєте рішення про відміну аукціону, то таким чином поховаєте мрію багатьох молодих лучан мати МакДональдз у своєму місті. І лучани знову змушені будуть відвідувати ресторани цієї мережі в Рівному, Львові чи Києві", – йдеться у петиції.

На думку лучанки, така позиція депутатів є безвідповідальною, адже вони відмовляються від продажу земельної ділянки на аукціоні, який дасть змогу отримати не один мільйон гривень надходжень до бюджету.

Оскільки петиція набрала потрібну кількість голосів, тепер Луцькрада мусить її розглянути і дати відповідь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів