Поділитись:

Лучанам пообіцяли відремонтувати міст через Сапалаївку (відео)

Середа, 07 березня 2018, 14:30
Лучанам пообіцяли відремонтувати міст через Сапалаївку (відео)

Поламані перила та огородження – так виглядає місток через річку Сапалаївка в Луцьку. Місцеві кажуть: чимало дітей крокують небезпечною ділянкою до дошкільного закладу, що на вулиці Чехова. Тож просять владу відремонтувати міст і навести лад навколо річки.

Про це йдеться в сюжеті на телеканалі "Нова Волинь".

Як розповів лучанин Микола Собчук, який щодня ходить цією дорогою, міст вже тривалий час зруйнований і є небезпечним. Саме він звернувся на платформу "Відкрите місто" з приводу аварійного стану мосту.

Додає незручності місцевим мешканцям і спуск з вулиці Чехова. Хтось уже пристосувався до таких умов, проте іншим лучанам це створює чимало незручностей.

"Тут весь асфальт побитий так, що уже пройти неможливо. Ходити сюдою нереально. Мами з колясочками їздять – то ви б побачили це кіно: не то лови коляску, не то лови дитину", – розповідає місцева мешканка.

В департаменті житлово-комунального господарства Луцької міської ради про проблему знають. Навести лад поблизу Сапалаївки обіцяють, коли потепліє.

"Цього року плануємо замінити повністю його. Зробити ремонт, встановити нове перильне огородження, зробити до нього підходи. В принципі повністю його оновити. Ми потрохи роботи на Сапалаївці робимо по спусках, сходи робили. Навесні буде продовжуватися ремонт на вулиці Світлій, де саме знаходиться дитяча залізниця. Там доробимо, тоді перейдемо до містка", – розповів директор департаменту ЖКГ Юрій Крась.

Зі слів посадовця, у Луцьку ремонту потребують мости на вулицях Шевченка і Ковельській. На реконструкцію останнього з бюджету міста цього року передбачили 5 млн гривень.

Надрукувати
мітки:
коментарів
19 квітня 2024
21 березня 2024
12:51
07 січня 2024
10:34
06 січня 2024