Поділитись:

Волинянин відповість у суді за намір "відмазати" друга від п'яної ДТП

Середа, 07 березня 2018, 15:05
Волинянин відповість у суді за  намір

На Волині перед судом постане чоловік, який намагався відкупити від патрульних нетверезого товариша, який скоїв ДТП і втік.

В обідню пору 21 січня 2018 року раніше судимий 31-річний волинянин, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння у салоні автомобіля Opel Zafira, запропонував хабар в сумі 1500 грн двом патрульним за не притягнення до відповідальності так само нетверезого водія цього авто, який до цього скоїв ДТП на проспекті Волі і втік з місця події.

Екіпаж патрульних виявив авто на стоянці неподалік місця пригоди. Про факт пропозиції надання неправомірної вигоди патрульні повідомили своєму керівництву. Проте порушник запропонував неправомірну вигоду – уже в сумі 3, а потім 5 тис. грн тимчасовому виконувачу обов'язків командира роти №4 батальйону Управління патрульної поліції у місті Луцьку, який прибув на місце події.

На пасажира оформили 2 протоколи, також йому загрожувала кримінальна відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди.

Чоловіка обвинувачують у вчиненій повторно пропозиції службовій особі надати їй неправомірну вигоду за не вчинення в інтересах третьої особи будь-якої дії з використанням наданої їй службового становища.

Невдовзі чоловік постане перед судом, який і визначить йому міру покарання.

Надрукувати
мітки:
коментарів