Поділитись:

Керівник волинських патрульних пообіцяв велосипед "хлопчику з люка" (фото)

Середа, 07 березня 2018, 17:37

Співробітники патрульної поліції Волині та представники компанії "Кромберг енд Шуберт Україна" у Луцьку відвідали сім'ю, в якій мама виховує двох неповнолітніх дітей.

Про це повідомляється на сторінці патрульної поліції у мережі Facebook.

Нагадаємо: тиждень тому матір викликала поліцію, аби полісмени допомогли дістати її сина з каналізаційного люка: він, мовляв, заховався там, аби не йти до школи.

Після повідомлення про цю подію до патрульної поліції звернулись десятки людей з пропозиціями допомоги: хтось висловив бажання оплатити за харчування дітей у школі, хтось забажав допомогти продуктами, речами та канцелярією, інші запропонували солодощі та роботу для мами. Патрульні зібрали всі пропозиції та відвідали сьогодні цю сім'ю,

З хлопцем розмовляв керівник волинських патрульних Олександр Вовченко. Він перейнявся долею підлітка та запевнив, що допоможе йому на життєвому шляху. Зокрема, якщо хлопець відвідуватиме школу, допомагатиме мамі, заступатиметься за сестричку, то йому невдовзі подарують велосипед, про який він мріє.

"Зараз дуже необхідно забрати дитину від негативного впливу вулиці. Ми наголосили йому, що він єдиний чоловік у сім'ї і несе за неї відповідальність. Йому вже 14, і це достатньо свідомий вік, але потрібні люди, які спрямують, направлять, дадуть правильні орієнтири в житті, і ми посприяємо в цьому", – сказав Олександр Вовченко.

Інспекторка Патрульної поліції Ольга Шмігель допоможе з записом у спортивну секцію на вибір хлопця.

"Ми також домовились, що він відвідає наше Управління і телефонуватиме мені чи інспекторам в разі потреби на мобільний телефон", – розповіла Ольга.

Представниця компанії "Кромберг енд Шуберт Україна" Тетяна Сомова триматиме контакт з матір'ю і, в разі потреби, допоможе з канцелярським приладдям, продуктами та працевлаштуванням.

Надрукувати
мітки:
коментарів
25 березня 2024
23 березня 2024
09:53
20 березня 2024
19 березня 2024
16 березня 2024
15 березня 2024
12:02
14 березня 2024
12 березня 2024
07 березня 2024