Поділитись:

Як добре, що прийшла весна

П'ятниця, 09 березня 2018, 07:40
Як добре, що прийшла весна

Дуже добре, що не за горами потепління. Кажу так не тільки через наші проблеми з газом в країні, а й через друзів наших менших.

Навіть не хочу уявляти, як пережили цю зиму бездомні тварини. Добре, якщо я їх ще можу підгодовувати, виносячи окремий пакет з харчами для них у двір але, на жаль, прихистити в теплій оселі немає можливості.

Бідолашні тварини рятувалися від холоду, як могли. Одні забігали в підвали, інші, ризикуючи життям, ховалися під автомобілі на стоянках. Ще доводилось спостерігати таку картину, як поблизу депо три вгодованих кота сиділи на лавці зупинки, тулились одне до одного і виглядали пасажирів маршруток, тролейбусів в очікуванні їжі від них. На перший погляд смішно – три милих котика сидять собі на лавці, а з іншого боку ставало сумно, коли надворі були сильні морози і хуртовина.

Жаль, що проблема з бездомними тваринами досі є актуальною, а деякі люди готові заплатити шалені гроші за якогось породистого кота чи собаку, коли можна прихистити бездомного. Однак люди бігають за модою і, замість бездомного Барбоса, витрачають кошти на якусь чихуа-хуа, з якою ще додумуються ходити в нічні клуби (уявляю, який стрес отримує та нещасна тварина).

Надіюсь, що колись настане той день, коли в моді буде добро та милосердя, і тоді проблема з бездомними тваринами якщо не вирішиться повністю, то хоча б наполовину. І наші хвостаті й вусаті друзі менші знайдуть свій дім.

Рубрика СІМ_СОРОК є формою блогу, в якій журналісти виступають як вільні дописувачі та висловлюють своє бачення тих чи інших ситуацій. Редакція може не поділяти думку автора. Якщо в публікації вказана інформація, з якою Ви не погоджуєтесь, зв'яжіться з редакцією.

Надрукувати
мітки:
коментарів