Поділитись:

Луцький "Богдан Моторс" презентував тролейбуси для Кременчука

Понеділок, 26 березня 2018, 13:34
Луцький «Богдан Моторс» презентував тролейбуси для Кременчука

Перші п'ять нових тролейбусів із партії у 40 одиниць презентував міській владі Кременчука "Луцький автоскладальний завод №1 АТ" "АК "Богдан Моторс".

Про це повідомили в прес-службі Корпорації.

На території луцького заводу міський голова Кременчука Віталій Малецький, директор КП "Кременчуцьке тролейбусне управління" Олександр Вертюх та інші змогли наочно переконатися у комфортабельності та функціональності сучасних низькопідлогових тролейбусів.

Закупівля тролейбусів проходить у рамках проекту "Міський громадський транспорт в Україні", який фінансується за рахунок коштів Європейського банку реконструкції та розвитку і Європейського інвестиційного банку.

Нагадаємо: "Богдан Моторс" висловив готовність допомогти українським містам перейти на сучасний електротранспорт. Корпорація активно підтримує ініціативи місцевої влади з оновлення рухомого складу та його заміни новими безпечними, комфортними і екологічними зразками.

Окрім того, наголошують в "Богдані", завантаження виробничих потужностей сприятиме створенню нових робочих місць та збільшенню відрахувань податків до бюджетів всіх рівнів. Також в корпорації наголошують на неприпустимості закупівлі за бюджетні кошти вживаного громадського транспорту та транспорту, який виготовляється не в Україні за умови наявності вітчизняних аналогів.

Надрукувати
мітки:
коментарів