Поділитись:

Кондиціонери, Wi-Fi, пандуси: луцький "Богдан" – за модернізацію комунального транспорту

Вівторок, 03 квітня 2018, 13:40
Кондиціонери, Wi-Fi, пандуси: луцький

Автокорпорація "Богдан" підтримує державну реформу ринку автобусних перевезень.

Про це заявили в прес-службі компанії.

Нові правила регулярних міжміських та міжобласних перевезень, які набули чинності з 17 березня, дозволять підвищити якість обслуговування пасажирів до європейського рівня. "Богдан" підтримує те, що на міжобласних маршрутах будуть курсувати низькопідлогові автобуси, електробуси та автобуси підвищеної екологічності (Євро-3 – Євро-6). А на міських та приміських напрямках у наступні два роки половина автопарку буде пристосована для людей з особливими потребами.

"Нові вимоги до перевізників стимулюватимуть їх оновлювати рухомий склад і переходити на сучасні, комфортабельні автобуси великого та надвеликого класу, які мають кондиціонери, Wi-Fi-зв'язок, а також обладнані пандусами та кріпленнями для фіксації інвалідного візка в салоні. Це важливий та довгоочікуваний крок для поліпшення безпеки та якості обслуговування пасажирів в Україні", – зауважили в корпорації.

Крім того, реформа спонукатиме перевізників до розширення співпраці з українськими підприємствами, які виробляють відповідні моделі автобусів та електробусів, зазначають в АТ "АК Богдан Моторс". Це може стати новим поштовхом для вітчизняного автовиробництва.

Нагадаємо: корпорація активно підтримує ініціативи органів місцевого самоврядування з оновлення рухомого складу та його заміни новими безпечними, комфортними і екологічними зразками. Рухомий склад у більшості міст України вже вичерпав строк експлуатації та несе загрозу для пасажирів. В Україні є достатньо вітчизняних виробників, які можуть задовольнити потреби міст та регіонів в модернізації комунального транспорту.

Надрукувати
мітки:
коментарів