Поділитись:

Скільки коштує репетитор у Луцьку

Середа, 04 квітня 2018, 09:32

Репетитор зі стажем роботи в школі чи з науковим ступенем не може за свої заняття брати низьку оплату.

"Перекопавши" інтернет, можна натрапити на безліч оголошень про репетиторство. Найбільше оголошень можна знайти на сайтах OLX або ж buki.com.ua. Переважна більшість повідомлень стосується репетиторства з іноземних мов, зокрема англійської, та трохи менше польської й інших.

  • Ціни за одне заняття з англійської мови сягають від 50 до 200 гривень. Відповідно, студенти свої уроки продають дешевше. Вчителі чи тим паче викладачі вишів просять за свої освітні послуги трохи більше.
  • Репетитори з української мови беруть 80 -100 гривень за годину.
  • В оголошеннях щодо репетиторства з математики, які потрапляли на очі, найчастіше писали, що ціна за домовленістю, або ж година занять коштує від 50 гривень і вище.
  • Репетитори з хімії просять за заняття від 25 гривень до 60 гривень за годину (в основному студенти). 80-100 гривень коштує година заняття з репетитором-вчителем чи викладачем університету.
  • Репетитори з біології беруть за свої заняття в середньому від 60 до 100 гривень.
  • Репетитори з географії без досвіду (студенти) беруть за свої заняття в середньому 70-60 гривень. Репетитори, які є вчителями в школі чи викладачами у вишах, просять за свої заняття від до 100 гривень.
  • Заняття з предмету "фізика" коштують теж по-різному. Студенти за годину репетиторства беруть від 45 до 60 гривень. Втім траплялись оголошення від викладачів та вчителів, де ціни за годину занять були від 40 гривень і до 170 гривень.
  • Ціни, вказані в інтернеті за заняття з історії України, коливаються від 60 до 100 гривень за годину. Втім є репетитори (кандидати наук), які беруть за заняття 150 гривень.

Засновник центру іноземних мов "Мандарин" Юлія Яковлюк каже, що прийнятна ціна за годину заняття з хорошим репетитором – 80-100 гривень. І не менше. На вартість занять впливатиме і те, з ким репетитор буде їх проводити: зі школярем, студентом чи учнем початкової школи. Дорожчими будуть заняття з малими дітьми. Адже їм не тільки треба пояснити матеріал, а ще зробити так, щоб дитяча увага не розсіювалась на інше.

Детальніше читайте у матеріалі: РЕПЕТИТОРСТВО У ЛУЦЬКУ: ЦІНА ЗНАНЬ

Надрукувати
мітки:
коментарів